Δήμος Χίου: Ανακριβές ότι λάβαμε 750.000 ευρώ για την αγορά της ΒΙΑΛ

Απάντηση στον Γιάννη Μουζάλα


ΕΛΛΑΔΑ
15:52
11/02/2018
Δήμος Χίου: Ανακριβές ότι λάβαμε 750.000 ευρώ για την αγορά της ΒΙΑΛ
2
loading

Αντέδρασε ο Δήμος Χίου στις δηλώσεις του υπουργού μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννη Μουζάλα ο οποίος, από βήματος της Βουλής, ανέφερε ότι ο δήμος έχει λάβει 750.000 ευρώ για την αγορά του πρώην βιομηχανικού χώρου της ΒΙΑΛ, όπου στεγάζεται το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης του νησιού.

Σε έκτακτη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής ο Δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς παρουσίασε στοιχεία, βάσει των οποίων, ο Δήμος Χίου έχει λάβει συνολικά για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από το προσφυγικό 650.000 ευρώ. «Αν ο υπουργός θεωρεί ότι με αυτά τα χρήματα στη Χίο αγοράστηκε η ΒΙΑΛ και δεν καλύφθηκαν πάγιες ανάγκες των προσφύγων τότε τι ακριβώς έχει αγοραστεί με ποσά που αναλογικά διατέθηκαν στα άλλα που διαθέτουν κέντρα υποδοχής;».

Η οικονομική επιτροπή του Δήμου Χίου ομόφωνα αποφάσισε να καλέσει τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής εξωδίκως, να ανακαλέσει μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο τις «ανακρίβειες» τις οποίες, όπως υποστηρίζει, έχει πει. Να γνωστοποιήσει επίσης, αυτό το ζήτημα στα κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου, στον Πρωθυπουργό και στην ΚΕΔΕ - αφού όπως σημειώνεται «είναι η πολλοστή φορά που στοχοποιείται ο Δήμος της Χίου και ο Δήμαρχος». Σε αντίθετη περίπτωση όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η οικονομική επιτροπή του Δήμου Χίου αποφάσισε να προχωρήσει σε ένδικα μέτρα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Πινοκιάδα

    Τι ψέμα είναι η πρώτη φύση των Συριζαιων ούτε καν δεύτερη.

  2. avatar SER 30

    ΜΑΡΑΖΙ ΤΟΧΟΥΜΕ . ΕΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ , ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΕ ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ( ΟΧΙ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ ΟΧΙ ΑΝΑΛΗΘΕΙΕΣ ΟΧΙ ΕΛΛΕΙΠΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΨΕΕΕΕΜΑΑΑΑΤΑΑΑΑ ) ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΡΟΜΠΕΣ ΣΑΣ ΕΚΘΕΤΕΙ ΣΑΣ ΡΕΖΗΛΕΥΕΙ ΣΑΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ / ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΩΣ . ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΗΣ ΗΡΕΜΙΑΣ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΣ ΑΝΕΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ? ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΙΟ ΟΠΟΤΕΣ ? ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΄΄ΤΟΥΤΟ΄΄ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΄΄ΕΚΕΙΝΟ΄΄ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ . ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΟΛΟΝΟΝΕ ΟΜΟΥ ΜΑΖΙ . ΚΑΤΙ ΣΕ ΝΤΟΜΠΡΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΚΑΘΑΡΟ ΤΙΜΙΟ ΜΠΕΣΑΛΙΔΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΕ ? ΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΚΟΥΠΙ ΚΙ ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΤΑΤΕ ΕΝΑ ΔΥΟ ΄΄ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ΄΄ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΑΥΡΗ ΖΩΗ .

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει