«Κανονικά οι συντάξεις και το δώρο Πάσχα»

Ρ. Σπυρόπουλος: Τα άσχημα έχουν μείνει πίσω


ΕΛΛΑΔΑ
11:26
12/03/2012
«Κανονικά οι συντάξεις και το δώρο Πάσχα»
6
loading

Τη διαβεβαίωση ότι οι συντάξεις και το δώρο του Πάσχα θα καταβληθούν κανονικά έδωσε μέσω του ΣΚΑΪ ο διοικητής του ΙΚΑ, Ροβέρτος Σπυρόπυλος, σημειώνοντας ότι από το κούρεμα των ομολόγων στα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων δεν κινδυνεύουν μισθοί και συντάξεις.

Σχετικά με νέες περικοπές στις συντάξεις, ο κ. Σπυρόπουλος αρκέστηκε να πει πως η εξέλιξη με το PSI γεννά προσδοκία και ελπίδα υπογραμμίζοντας ότι τα άσχημα έχουν μείνει πίσω.

Προανήγγειλε ότι από τον Απρίλιο οι επιχειρήσεις θα καταβάλλουν αναλυτική περιοδική δήλωση κάθε μήνα και όχι ανά τρίμηνο, όπου θα δηλώνουν και τον φόρο μισθωτών υπηρεσιών.

Ο διοικητής του ΙΚΑ είπε ότι θα ερευνηθούν όλες οι περιπτώσεις που έχουν εντοπιστεί με εξωπραγματικές δαπάνες στα Ταμεία, με αφορμή την απάτη που αποκαλύφθηκε στο ΙΚΑ Καλλιθέας. Με αυτόν τον τρόπο, εξήγησε, θα επιβεβαιώνεται αν οι αποδοχές των εργαζομένων είναι οι αποδοχές που αντιστοιχούν στις εισφορές που δηλώνονται καθώς όπως είπε έχουν διαπιστωθεί αποκλίσεις έως και 30%.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

6
σχόλια
 1. avatar pp

  Μήπως θα σου κόστιζε φθηνότερα να τους έστηνες όλους τους συνταξιούχους στα 3 μέτρα? γιατί μόνο αυτό δεν έχετε κάνει ακόμη!

 2. avatar Stavros Aktidis

  ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΕΧΗ ΜΕΓΑΛΟΣΗ ΤΗΝ ΜΗΥΤΗ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΣΠΗΡΟΠΟΥΛΕ ΕΧΗ ΠΕΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΠΙΝΟΚΙΟ

 3. avatar Nick30

  Με πιο δικαίωμα ρε μάγκα μοιράζετε συντάξεις και δώρα έτσι απλόχερα;Από που κι ως που πρέπει να δοθούν δώρα για το πάσχα;Για να τα φάνε σε αρνιά και κοψίδια;Αλόγιστες σπατάλες

 4. avatar bender

  Ποιες συντάξεις?

 5. avatar pp

  "Τα άσχημα έχουν μείνει πίσω?". Φυσικά ! Αφού θα ρίξετε τις συντάξεις τόσο πολύ που θα εξευτελίσετε την αξιοπρέπεια των ανθρώπων ...

 6. avatar AD

  ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ? ΣΩΠΑ !! ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΚΒΙΆΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΜΕ ΤΈΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΏΣΕΙΣ ?

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει