Η τελευταία πράξη της τραγωδίας με τα νεκρά παιδιά στη Νέα Σμύρνη γράφεται σήμερα στο νεκροταφείο της περιοχής.

Οικογένεια, φίλοι και συγγενείς λένε το τελευταίο αντίο στα δίδυμα αγοράκια που έφυγαν πρόωρα από τη ζωή, όταν ο πατέρας τους έβαλε φωτιά στο διαμέρισμά τους.

Τα λευκά φέρετρα των δύο παιδιών συνοδεύουν η μητέρα, η θεία, η γιαγιά και ο παππούς μέσα σε κλίμα οδύνης και σπαραγμού. Μάλιστα δάκρυσαν ακόμη και οι υπάλληλοι του γραφείου τελετών που κουβαλούσαν τα φέρετρα.

Στην κηδεία βρίσκονται και συμμαθητές των νεκρών 8χρονων παιδιών.

Όλα έγιναν στο ισόγειο διαμέρισμα στην οδό Κοραή 21, στη Νέα Σμύρνη, όπου λίγο μετά τις 6 το πρωί του Σαββάτου εκδηλώθηκε πυρκαγιά μικρής έκτασης.

Η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε από γείτονες και όταν έφτασε στο σημείο έσβησε αμέσως τη φωτιά και τότε εντόπισε τα θύματα, τα οποία διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία. Ειδικότερα, τα δύο παιδιά διακομίστηκαν στο «Παίδων» και ο άνδρας στο «Γ. Γεννηματάς».

Δυστυχώς, από την φωτιά που επεκτάθηκε στο υπνοδωμάτιο του μικρού σπιτιού στην οδό Κοραή, προκλήθηκαν αναθυμιάσεις, οι οποίες δηλητηρίασαν τους πνεύμονες των δύο μικρών παιδιών, τα οποία έδωσαν μάχη για την ζωή, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν, όπως άλλωστε και ο ίδιος ο πατέρας.

Ο πατέρας και τα δύο του παιδιά εντοπίστηκαν αρχικά χωρίς τις αισθήσεις τους στο χολ του σπιτιού.