Επτά ανήλικοι πρόσφυγες συνελήφθησαν στον καταυλισμό της Μόριας για τα επεισόδια

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία


ΕΛΛΑΔΑ
23:22
21/11/2017
Επτά ανήλικοι πρόσφυγες συνελήφθησαν στον καταυλισμό της Μόριας για τα επεισόδια
3
loading

Συνολικά επτά ανήλικοι πρόσφυγες διαφόρων εθνικοτήτων συνελήφθησαν στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, της Αστυνομίας στον καταυλισμό της Μόριας, στη Λέσβο, κατηγορούμενοι ότι ενέχονται στα επεισόδια στον καταυλισμό το βράδυ της περασμένης Κυριακής (ως το πρωί της Δευτέρας). Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας προέβησαν σε βιαιοπραγίες κατά αστυνομικών και προξένησαν φθορές σε εγκαταστάσεις και σε εξοπλισμό Υπηρεσιών και μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.

Σε βάρος των παραπάνω επτά σχηματίστηκε δικογραφία - κατά περίπτωση - για τα αδικήματα του εμπρησμού, της διατάραξης της κοινής ειρήνης, της πρόκλησης διακεκριμένων φθορών, της απόπειρας πρόκλησης σωματικών βλαβών και της αντίστασης.

Ας σημειωθεί ότι στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης μεταναστών και προσφύγων στη Μόρια της Λέσβου λειτουργεί χώρος φιλοξενίας ανηλίκων, όπου διαμένουν σήμερα περί τα 350 άτομα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar kyrik

    Και αυτούς τους επτά να τούς καλέσει ο Τσίπρας στο Μαξίμου να τους ζητήσει συγγνώμη που δεν τού άφησαν να ολοκληρώσουν το έργο τους.

    1. avatar πρέπει

      να γίνει κλήρωση και να δώσει στον τυχερό δώρο σημαία.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει