Για τον τρόπο με τον οποίο έμαθε για την ασθένεια του Στάθη Ψάλτη μίλησε η Βάσια Τριφύλλη. Η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξή της στην εκπομπή τη Κατερίνας Καινούργιου στο Έψιλον ανέφερε ότι βρισκόταν σε περιοδεία όταν ο Στάθης Ψάλτης ένιωσε αδιαθεσία και τον πήγαν στο νοσοκομείο.

«Μου λείπει ο Στάθης. Μόνο η ιδέα ότι δεν θα ξαναβρεθώ ξανά ποτέ στη σκηνή, δεν θα τον κάνω να ξαναγελάσει μέχρι να κατουριέται… Ο Στάθης ήταν χάχας, είχαμε βάλει και στοίχημα ποιος θα κάνει τον άλλο να γελάσει. Πρόλαβα να του πω όσα ήθελα, και σε αυτή την τουρνέ μάλιστα, πρόλαβα. Δεν φαινότανε ότι ήταν άρρωστος βέβαια, ήταν πιο αδύνατος από άλλες φορές.

Μία στιγμή στην Πτολεμαΐδα, άνοιξε η μύτη του και δεν έλεγε να κλείσει, ασταμάτητα, και τον πήγαμε κατευθείαν στο νοσοκομείο. Κεραυνοβολήθηκα. Εκεί το μάθαμε. Μπήκαμε γελώντας και παίζοντας, θυμάμαι που μας διώξανε, και γελάγαμε, και όπως βγαίνουμε έξω, μας λέει ένας γιατρός ότι “δεν υπάρχει σημείο του κορμιού του που δεν έχει καρκίνο” και παραλύω. Για να κοροϊδέψω την αρρώστια, που τη σέβομαι και την παλεύω, και τον Χάρο, νομίζω μόνο στα φρύδια και στα τσίνορα του δεν είχε. Δεν του είπαμε τίποτα», ανέφερε η Βάσια Τριφύλλη.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.