Λειτουργεί εδώ και λίγο καιρό το πρώτο ηλεκτρονικό τουριστικό γραφείο στην Ελλάδα. Βλέποντας την ανάγκη για φτηνά πακέτα οργανωμένων εκδρομών, και προσπαθώντας να μειώσει το κόστος, το γνωστό στις νεανικές ηλικίες 18-24 travel, αποφάσισε να δημιουργήσει το πρώτο online τουριστικό γραφείο στην Ελλάδα. Το αποτέλεσμα ήταν θεαματικό!

Με τη μείωση του λειτουργικού του κόστους, καταφέρνει να προσφέρει ταξίδια σε πολύ χαμηλές τιμές. Ειδικά μάλιστα, σε μια εποχή που το να βρεις προορισμούς όπως η Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς από Αθήνα με 200 ευρώ, μοιάζει αδύνατο. Η κρίση είναι δεδομένη, δεν καταργεί όμως και την ανάγκη του κόσμου για διακοπές και ταξίδια.

Η προσαρμογή των τουριστικών επιχειρήσεων στις νέες συνθήκες είναι αναγκαία, αν θέλουν να επιβιώσουν. «Το εντυπωσιακό στην περίπτωσή μας, είναι πως τις εκδρομές μας πλέον τις επιλέγουν όχι μόνο νέοι μεταξύ 18 και 24 χρόνων, αλλά και μεγαλύτεροι που αναζητούν αξιόπιστες λύσεις σε προσιτές τιμές», εξηγεί ο διευθυντής κρατήσεων του 18-24 travel.

Λογικό! Ποιος δε θα ήθελε, άλλωστε, να ταξιδέψει για Κωνσταντινούπολη το τριήμερο των Φώτων με 200 ευρώ, ή να κάνει Χριστούγεννα στο Bansko με 120 ευρώ;

Μπορείτε να δείτε περισσότερα στο www.18-24.gr και να ενημερωθείτε αναλυτικά για το πώς μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονικά την κράτηση για ένα τέτοιο ταξίδι.