Υπό την επήρεια μέθης οδηγούσαν 268 άτομα το τριήμερο της Πρωτομαγιάς

Τι κατέγραψαν οι ελέγχοι της Τροχαίας Αττικής


ΕΛΛΑΔΑ
15:45
02/05/2017
Υπό την επήρεια μέθης οδηγούσαν 268 άτομα το τριήμερο της Πρωτομαγιάς
3
loading

Διακόσια εξήντα οκτώ άτομα οδηγούσαν υπό την επήρεια μέθης το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, όπως διαπιστώθηκε σε ελέγχους που διενήργησε η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, το τριήμερο της Πρωτομαγιάς.

Κατά την διάρκεια της ειδικής εξόρμησης στην Αττική, υποβλήθηκαν σε έλεγχο αλκοολομέτρησης, με ειδικές ηλεκτρονικές τεχνικές συσκευές (αλκοτέστ) 3.299 οδηγοί και διαπιστώθηκε ότι οι 268 ήταν μεθυσμένοι. Παράλληλα, βεβαιώθηκαν 2.103 παραβάσεις, που επισείουν διοικητικά πρόστιμα. Ενδεικτικά: Υπερβολική ταχύτητα 500, παραβίαση κόκκινου σηματοδότη 43, μη χρήση προστατευτικού κράνους 134, μη χρήση ζώνης ασφαλείας 28, χρήση κινητού τηλεφώνου 80, ανασφάλιστα οχήματα 55.

Επίσης, ακινητοποιήθηκαν 88 οχήματα και αφαιρέθηκαν 353 άδειες ικανότητας οδήγησης, 142 πινακίδες κυκλοφορίας και 133 άδειες κυκλοφορίας. Οπως σημειώνει η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, ανάλογοι έλεγχοι θα πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, αφού η οδική ασφάλεια και η πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων αποτελούν θέμα μείζονος σημασίας για το κοινωνικό σύνολο.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ

  ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ....!!!!!

 2. avatar μσ

  Για λίγο προσοχή ο αρθρογράφος τόχουμε πει & άλλες φορές.. Δεν είναι δυνατόν να μιλάτε για διακόσιους εξήντα κάτι οδηγούς. Μάλλον θα θέλατε να πείτε για δυό χιλιάδες εξακόσους κάτι ε;

 3. avatar criskalts

  Τι 268 μπιστ, αυτούς που πιάσανε ήταν τόσοι.
  Μην πω 268.000 οι ντίρλα-λιάρδα-χώμα κλπ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει