Πλήρως αναβαθμισμένο, με πολύ περισσότερες -και πιο στοχευμένες- παρουσιάσεις και επιδείξεις είναι το πρόγραμμα του ανανεωμένου BEER & SPIRITS SHOW στη 12η HORECA 2017. Στην κεντρική σκηνή και την αίθουσα σεμιναρίων θα πραγματοποιηθούν 64 διαφορετικά events με ζωντανό πρόγραμμα που θα ξεπεράσει τις 69 ώρες! Πρόκειται για τη μεγαλύτερη συνάντηση που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα στον τομέα του bar management! Έμφαση θα δοθεί στον σχεδιασμό, την οργάνωση και τη λειτουργία του bar. Οι κορυφαίοι Έλληνες bartender, επιστήμονες από τους τομείς της οικονομίας, του marketing και της ψυχολογίας, θα λάβουν μέρος ως εισηγητές στις παρουσιάσεις, τις συζητήσεις και τα εργαστήρια που θα φιλοξενήσει η HORECA. Μέσα από πετυχημένα case studies, εξειδικευμένες εισηγήσεις και γευστικές δοκιμές, οι επιχειρηματίες του ευρύτερου επισιτιστικού κλάδου θα αντλήσουν νέες ιδέες και τεχνικές για να μεγιστοποιήσουν την εμπειρία που προσφέρουν στους επισκέπτες των καταστημάτων τους.

Όλες οι κυρίαρχες τάσεις στη διεθνή σκηνή των cocktail, από τους κορυφαίους Έλληνες bartenders

Με 26 απολύτως εξειδικευμένα θεματικά σεμινάρια και 4 ειδικές παρουσιάσεις beer & food pairing, το πρόγραμμα του HORECA Beer & Spirits Show δίνει στους επισκέπτες της έκθεσης τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις στη διεθνή αγορά των bar, τη βέλτιστη αξιοποίηση των αποσταγμάτων, την οργάνωση και τη διοίκηση των καταστημάτων. Τα σεμινάρια και τα masterclasses θα πραγματοποιηθούν σε ειδική ηχομονωμένη αίθουσα στο Hall 1. Στόχος των σεμιναρίων είναι να προσφέρουν στους επαγγελματίες των cafe-bar χρήσιμες πληροφορίες γύρω από τη ορθολογική διαχείριση του καταστήματός τους και την αξιοποίηση των τάσεων που κυριαρχούν στη διεθνή αγορά για την προσέλκυση πελατών.

Δηλώστε συμμετοχή στα εξειδικευμένα σεμινάρια

Η παρακολούθηση των παρουσιάσεων στην κεντρική σκηνή του BEER & SPIRITS SHOW (Hall 1) είναι ανοικτή για όλους τους επισκέπτες της HORECA. Για την παρακολούθηση, όμως, των σεμιναρίων στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα απαιτείται προκράτηση. Στείλτε με e-mail στη διεύθυνση [email protected] το ονοματεπώνυμο, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και τον κωδικό των σεμιναρίων που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε (όπως αναγράφονται στον πίνακα) και εξασφαλίστε τώρα τη συμμετοχή σας στα σεμινάρια. Τα σεμινάρια προσφέρονται εντελώς δωρεάν σε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου που θα επισκεφθούν την έκθεση. Καθώς, όμως, η αίθουσα έχει χωρητικότητα 30 ατόμων, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, με βάση την ημερομηνία και ώρα αποστολής των e-mail. Οι προεγγραφές σταματούν την Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν σχετικά με απαντητικό e-mail. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ και εδώ. Τα λεπτομερή προγράμματα των εκδηλώσεων είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα www.horecaexpo.gr