Ένα δημοφιλές κοκτέιλ που βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις των καταναλωτών, ειδικά το καλοκαίρι, αποτελεί τον εφιάλτη για τους περισσότερους bartenders. Το κοκτέιλ αποκάλυψε πρόσφατα ο διευθυντής του εστιατορίου Sur στο Hollywood όταν ρωτήθηκε από το Bravo After Hours ποιο είναι το χειρότερο κοκτέιλ για να παρασκευάσει ένας μπάρμαν. Η απάντησή του σίγουρα δεν θα ικανοποιήσει πολλούς. Το τηλεοπτικό κανάλι θέλησε να μεταφέρει στους θεατές του μια εικόνα από τους ανθρώπους που είναι πίσω από τις μπάρες σχετικά με τα ποτά που αγαπούν και αυτά που μισούν… Διαβάστε τη συνέχεια στο supply.gr