Όπως σε κάθε πορεία, έτσι και στο συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ που βρίσκεται σε εξέλιξη, τα πανό κυριαρχούν. Στην πορεία συμμετέχουν εκτός της ΑΔΕΔΥ, πρωτοβάθμια σωματεία, μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, αλλά και φοιτητικοί σύλλογοι. Εξίσου πολλά είναι και τα πανό που κρατούν οι διαδηλωτές, με ορισμένα μάλιστα να ξεχωρίζουν.

Για παράδειγμα, την εμφάνισή του έκανε ένα μπλε πανό με μια νυχτερίδα που συμβολίζει την Ευρώπη και το μήνυμα «Η Ευρώπη αποκαλύφθηκε».

Πανό της ΠΟΕΔΗΝ απεικονίζει τον Τσίπρα και υπουργούς της κυβέρνησης, ενώ γράφει «Δοξάστε τους» και «Στου κουφού (επίτηδες) την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα). Κάτω από τη φωτογραφία του Τσίπρα υπάρχει μάλιστα η λέξη «Μαυρογιαλούρος», ενώ κάτω από του Πολάκη αναγράφεται «Το παλικάρι της φακής».

Φυσικά δεν λείπουν και πιο συνηθισμένα πανό και πλακάτ με αιτήματα όπως «Δημόσια και δωρεάν υγεία για όλους – Μαζικές προσλήψεις στα νοσοκομεία», «Έξω ΕΕ-ΔΝΤ – Διαγραφή χρέους», «Όχι στο νέο εργασιακό νόμο και στη διάλυση των εργασιακών δικαιωμάτων», κ.α.

Μεταξύ όλων αυτών, ξέφυγε βέβαια κι ένα… «Σ’ αγαπώ Ειρήνη», γραμμένο στο ταμπούρλο διαδηλωτή!

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο…

syyadrar5 syyadrar4 syyadrar6 syyadrar7 syyadrar8 syyadrar9 syyadrar10 syyadrar11 syyadrar12 syyadrar13 syyadrar1 syyadrar2 syyadrar3

Βίντεο-φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος