Κυκλοφοριακό μπλακ άουτ επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας, καθώς κλειστές είναι η Σταδίου, η Πανεπιστημίου και οι κάθετοι σε αυτές δρόμοι λόγω των συλλαλητηρίων, με αποτέλεσμα οι οδικές αρτηρίες που καταλήγουν στο κέντρο να έχουν «φρακάρει».

Ενδεικτική είναι η εικόνα που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ από τη Λεωφόρο Συγγρού στο ρεύμα προς Αθήνα. Τα αυτοκίνητα σχηματίζουν τεράστιες ουρές, καθώς η τροχαία εκτρέπει την κίνηση στο τέλος της Συγγρού, μιας και το Σύνταγμα είναι κλειστό λόγω της διαδήλωσης.

Clipboard02

Την ίδια στιγμή έφτασε εξάλλου στο Σύνταγμα και η πορεία του ΠΑΜΕ. Είχε προηγηθεί συγκέντρωση των απεργών στην πλατεία Ομονοίας, ενώ ακολούθησε πορεία με τους διαδηλωτές να πορεύονται στην Σταδίου. Το «παρών» έδωσαν μάλιστα ο Δημήτρης Κουτσούμπας και η Αλέκα Παπαρήγα.

Οι απεργοί διαδηλώνουν «ενάντια στη νέα μείωση στον κατώτερο μισθό των 586 ευρώ για τους νεοπροσλαμβανόμενους, την εδραίωση και επέκταση των ελαστικών μορφών απασχόλησης, την πλήρη επικράτηση των ατομικών και επιχειρησιακών συμβάσεων, την απελευθέρωση των απολύσεων, τη νέα μείωση συντάξεων και κοινωνικών παροχών, την κατάργηση όσων επιδομάτων έχουν απομείνει και τη σφαγή στα προνοιακά επιδόματα», όπως σημειώνει το ΠΑΜΕ.

poreiivoasi1 poreiivoasi2 poreiivoasi3 poreiivoasi4 poreiivoasi5 poreiivoasi6 poreiivoasi7 poreiivoasi8 poreiivoasi9 poreiivoasi10 poreiivoasi11 poreiivoasi12

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος