Ενίσχυση για άπορα και ορφανά στη Λάρισα

Από τα έσοδα κληροδοτήματος


ΕΛΛΑΔΑ
6:50
21/10/2011
Ενίσχυση για άπορα και ορφανά στη Λάρισα
loading

Από τη Διεύθυνση Πρόνοιας του Δήμου Λαρισαίων ανακοινώθηκε ότι το Συμβούλιο Εθνικών Κληροδοτημάτων γνωμοδότησε υπέρ της οικονομικής ενίσχυσης πενήντα απόρων και ορφανών παιδιών της πόλης Λάρισας, ηλικίας έως 18 ετών, με το ποσό των πεντακοσίων ευρώ για τα Χριστούγεννα του 2011 από τα έσοδα του κληροδοτήματος Βασιλείου Τσιώμου.

Ο Βασίλειος Τσιώμος με την από 17-12-1942 ιδιόγραφη διαθήκη του όρισε όπως «η οικία του στη Λάρισα ή το ποσό της εκποίησής της διατεθεί για τη συντήρηση και προστασία Ελληνοπαίδων ορφανών της πόλεως Λάρισας».

Τα δικαιολογητικά υποβάλλονται έως 31 Οκτωβρίου 2011, στη Διεύθυνση Πρόνοιας του Δήμου Λαρισαίων η οποία στεγάζεται στο ισόγειο της Β΄ πτέρυγας του κτιρίου της Περιφέρειας Θεσσαλίας (πρώην Νομαρχία) στην υπάλληλο Δοβλατανιώτου Βασιλική τηλέφωνο 2413-506280, και είναι τα κάτωθι:

α) αίτηση του ασκούντος τη γονική μέριμνα ή κηδεμονία.

β) ακριβές αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος οικ.έτους 2011 της αρμόδιας Δ.Ο.Υ. και εάν δεν υποβάλλεται δήλωση στη Δ.Ο.Υ.τότε θα προσκομισθεί υπεύθυνη δήλωση σφραγισμένη από τη Δ.Ο.Υ. περί μη υποχρέωσης υποβολής.

γ) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

δ) Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας.

ε) Ληξιαρχική πράξη θανάτου του γονέα ή των γονέων των παιδιών.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει