Η εφαρμογή «Κάτι Καλύτερο», που όλοι μπορούμε να κατεβάσουμε δωρεάν στο κινητό μας τηλέφωνο ή tablet, υπόσχεται να μας χαρίσει αμέτρητες ώρες διασκέδασης, με παιχνίδια, κουίζ κι άλλες δοκιμασίες, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλουμε στο σημαντικό έργο της ανακαίνισης των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων, που υλοποιεί ο ΟΠΑΠ!

Οι χρήστες όσο παίζουν συγκεντρώνουν εικονικά ποσά, τα οποία ο ΟΠΑΠ μετατρέπει αυτόματα σε οικονομική ενίσχυση, η οποία θα συμπεριληφθεί, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, στο συνολικό ποσό που θα διαθέσει η εταιρεία για την ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού».

Η ενέργεια υλοποιείται στο πλαίσιο του 34ου Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας, στις 13 Νοεμβρίου, που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του παιχνιδιού: Στην ανανεωμένη εφαρμογή «Κάτι Καλύτερο», υπάρχουν τέσσερις δοκιμασίες οι οποίες «ξεκλειδώνουν» σταδιακά μέχρι την ημέρα του αγώνα.

Περιλαμβάνουν ερωτήσεις τύπου κουίζ, παιχνίδι παρατηρητικότητας, τρέξιμο μετ’ εμποδίων, αλλά και… αληθινό τρέξιμο με στόχο την κάλυψη συγκεκριμένων αποστάσεων!

Οι παίκτες έχουν, επίσης, την επιλογή να δημιουργήσουν ή να συμμετέχουν σε ομάδα, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο την τελική προσφορά του ΟΠΑΠ.

Ακόμη, το πόσο αυξάνεται προσκαλώντας φίλους, κάνοντας share στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά και με ένα απλό «check in» την ημέρα του 34ου Μαραθωνίου.

Η συμμετοχή είναι δυνατή και μέσω υπολογιστή στο www.katikalytero.gr.

opapp2

Το παιχνίδι έχει ήδη αρχίσει! Κατεβάστε την εφαρμογή «Κάτι Καλύτερο» από το Play Store και το App Store και διασκεδάστε ενώ ο ΟΠΑΠ προσφέρει για εσάς.

opapp1

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.