Ένας αρουραίος στην κουζίνα του ΕΚΑΒ Κοζάνης

Σε απόγνωση οι εργαζόμενοι για τις συνθήκες υγιεινής – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο


ΕΛΛΑΔΑ
14:23
30/08/2016
Ένας αρουραίος στην κουζίνα του ΕΚΑΒ Κοζάνης
loading

Σοβαρά ζητήματα υγιεινής για τους ασθενείς αλλά και τους εργαζομένους εγείρει η κατάσταση στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ, κάτω από τον Ψυχιατρικό Τομέα του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης.

Όπως μεταδίδει το kozan.gr, τη Δευτέρα έγινε αντιληπτή η «παρουσία» ενός αρουραίου στην κουζίνα του κτιρίου, αφήνοντας μάλιστα και σημάδια της παρουσίας του, με περιττώματα πάνω σε φλιτζάνια, ποτήρια και πάγκους.

ekab2

Οι εργαζόμενοι μιλούν για απερίγραπτη κατάσταση στις εγκαταστάσεις και θέτουν ζητήματα υγιεινής για τους εαυτούς τους αλλά και για τους ίδιους τους ασθενείς, καθώς το υγειονομικό υλικό (σεντόνια, κουβέρτες κτλ), που χρησιμοποιούν, ενδεχομένως να υφίσταται αντίστοιχες «επιδρομές».

ekab3

Εντύπωση προκαλεί, επίσης, ότι δίπλα στις γυναικείες και ανδρικές τουαλέτες, βρίσκονται δεκάδες λάστιχα, τα οποία, προφανώς, λόγω έλλειψης χώρου, τοποθετήθηκαν εκεί.

ekab4

Όλα αυτά συμβαίνουν, ενώ το νέο σύγχρονο κτίριο του ΕΚΑΒ Κοζάνης είναι έτοιμο, ωστόσο δεν έχει παραδοθεί ακόμη επισήμως, παρά το γεγονός, ότι τον περασμένο Μάιο, παρουσία του Αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, πραγματοποιήθηκε τελετή παράδοσης 14 ασθενοφόρων, με φόντο το νέο κτίριο, αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει