Επεισοδιακή ήταν η χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου. Απολυμένοι συμβασιούχοι στον τομέα της καθαριότητας εισέβαλαν στην αίθουσα διαμαρτυρόμενοι για το γεγονός πως δεν έχουν εισπράξει τα δεδουλευμένα τριών μηνών.

Σε κλίμα έντασης οι απολυμένοι συμβασιούχοι εξέφρασαν τα παράπονα τους στον δήμαρχο Αστέριο Γαβότση, ενώ η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο όταν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου δέχθηκε μπουκάλι με νερό στο πρόσωπο.

Ο κ. Γαβότσης με αφορμή τα όσα εκτυλίχθηκαν στη διάρκεια της συνεδρίασης, εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση, στην οποία μεταξύ άλλων, αναφέρεται: «Αντιλαμβανόμαστε τη δυσχερή θέση την οποία έχουν περιέλθει οι εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους, εργαζόμαστε σε καθημερινή βάση με σκοπό την εξεύρεση κάποιας βιώσιμης λύσης και απευθύνουμε την ύστατη στιγμή έκκληση προς τα αρμόδια υπουργεία να σκύψουν πάνω στο συγκεκριμένο πρόβλημα».

Στην ανακοίνωση του δημάρχου καταδικάζονται τα επεισόδια και συμπληρώνεται πως «παρόμοιες εικόνες δεν έχουν θέση στη σημερινή δημοκρατική κοινωνία μας και οπωσδήποτε δεν συντελούν στην προσπάθεια εξεύρεσης λύσης».