Σύσκεψη στο υπ. Δικαιοσύνης για την επιτάχυνση της δίκης Ρουπακιά

«Καμπανάκι» στο υπουργείο μετά την είδηση της αποφυλάκισης του κατηγορούμενου για τη δολοφονία Φύσσα


ΕΛΛΑΔΑ
16:54
23/02/2016
Σύσκεψη στο υπ. Δικαιοσύνης για την επιτάχυνση της δίκης Ρουπακιά
1
loading

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την δημοσιοποίηση της είδησης ότι αποφυλακίζεται ο Γ. Ρουπακιάς λόγω παρέλευσης του ανώτατου ορίου προσωρινής κράτησης ο υπουργός  Δικαιοσύνης Ν. Παρασκευόπουλος συγκαλεί αύριο σύσκεψη «προκειμένου να συζητηθεί το φλέγον θέμα της επιτάχυνσης των μεγάλων, από την άποψη του πλήθους των συμμετεχόντων, δικών».

Στη σύσκεψη, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο,  θα  συμμετάσχουν ο Αναπληρωτής Υπουργός ΔΔΑΔ κ. Δημ. Παπαγγελόπουλος, η  Πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Βασ. Θάνου, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού  Συλλόγου Αθηνών κ. Βασ. Αλεξανδρής και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού  Συλλόγου Πειραιά κ. Γεώργ. Σταματογιάννης.

 

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar SER 30

    ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΑΚΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ( ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ) ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΠΩΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ ΕΨΑΧΝΕ ΓΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΚΟΙΤΑΓΕ ΤΑ ΤΡΑΙΝΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΦΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΟΥΖΑΚΙ ΜΕ ΜΕΖΕΔΑΚΙ . ΜΠΡΑΒΟ ΑΞΙΟΙ . ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΔΗΘΕΝ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟ ΦΛΕΓΟΝ . ΡΕ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ? ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ , ΕΤΣΙ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ . ΑΝ ΗΤΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΕΝΤΩΝ Η ΑΥΞΗΣΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ( ΠΑΝΤΑ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ) ΜΟΝΟΝ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ . ΞΑΝΑ ΑΞΙΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΑΔΕΚΑΣΤΟΙ .

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει