Χωρίς νερό θα μείνουν αύριο στους δήμους Νεάπολης- Συκεών και Παύλου Μελά, αλλά και στη βιομηχανική περιοχή στη Σίνδο λόγω εργασιών της ΕΥΑΘ.

Συγκεκριμένα, από τις 08:00 έως τις 14:30, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης αγωγού ύδρευσης στο Δήμο Νεάπολης- Συκεών και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Ανθέων με Παπανδρέου. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στις οδούς αυτές και στις παρακείμενές τους στο Δήμο Νεάπολης- Συκεών.

Από τις 12 τα μεσάνυχτα σήμερα έως την Παρασκευή στις 7 το πρωί θα πραγματοποιηθούν εργασίες λόγω διαρροής στο δίκτυο ύδρευσης στο δήμο Παύλου Μελά. Συγκεκριμένα, θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται μεταξύ των οδών Καυκάσου – Σταδίου – Αγνώστου Στρατιώτη – Μαυρομιχάλη και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς του Δήμου Παύλου Μελά.

Στη ΒΙ.ΠΕ.-Θ. στη Σίνδο, από τις 07:00 έως τις 15:00, θα εκτελεστούν εργασίες ύδρευσης, στο Ο.Τ. 19, Α’ Φάση, λόγω αντικατάστασης αγωγών, με αποτέλεσμα να διακοπή η υδροδότηση στην περιοχή.