Διακοπές στην παροχή νερού θα υπάρξουν σήμερα στη Θεσσαλονίκη λόγω εργασιών της ΕΥΑΘ.

Συγκεκριμένα από τις 8:00-14:00 θα κοπεί το νερό στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Βενιζέλου – Ράπτη – Χαλκίδη – Κανάκη – Παναγοπούλου και στις παρακείμενες σε αυτές οδούς του δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης. Η διακοπή οφείλεται σε εργασίες επανασύνδεσης αγωγών στη συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Επτανήσου.

Από τις 08:00-14:30, θα γίνουν εργασίες λόγω διαρροής σε αγωγό ύδρευσης στην Προέκταση Αγνώστου Στρατιώτη στην Πολίχνη, απέναντι από τη Μέριμνα Ποντίων Κυριών. Συγκεκριμένα, θα υπάρξουν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από το Νοσοκομείο 424 – Παπαγεωργίου – παλιές και νέες εργατικές κατοικίες Ευκαρπίας του δήμου Παύλου Μελά.

Ήδη από τις 7:00 έχουν ξεκινήσει διακοπές και στο δήμο Νεάπολης – Συκεών που θα διαρκέσουν μέχρι τις 14:30 λόγω εργασιών αντικατάστασης αγωγού στο δήμο Νεάπολης – Συκεών και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Μπουμπουλίνας με Ανθέων στην περιοχή Επταπυργίου. Προβλήματα υδροδότησης θα υπάρξουν στην οδό Επταπυργίου, από Ανθέων έως Παπανδρέου, και στις παρακείμενες σε αυτές οδούς.