Αντιδράσεις για το κλείσιμο του ταχυδρομείου

Συγκρότησαν επιτροπή αγώνα οι κάτοικοι του Γερακίου Λακωνίας


ΕΛΛΑΔΑ
11:27
12/02/2011
Αντιδράσεις για το κλείσιμο του ταχυδρομείου
loading

Δυναμικές ενέργειες για να μπλοκάρουν το κλείσιμο του ταχυδρομείου στο Γεράκι Λακωνίας, αποφάσισαν οι κάτοικοι του χωριού σε συνέλευσή τους κατά την οποία συγκρότησαν επιτροπή αγώνα και εξέδωσαν ψήφισμα, που θα σταλεί, μεταξύ άλλων, στον υπουργό υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Δ. Ρέππα, στα ΕΛΤΑ και στους βουλευτές του νομού.

Οι κάτοικοι του Γερακίου καλούν τον περιφερειακό διευθυντή των ΕΛΤΑ Πελοποννήσου να ανταποκριθεί στην ανάκληση του κλεισίματος του ταχυδρομείου, διότι αν αυτό δεν συμβεί ως το τέλος του μήνα, τότε, προειδοποιούν, θα σταματήσουν την εξόφληση όλων των λογαριασμών και θα αποσύρουν τις καταθέσεις τους από τους αποταμιευτικούς λογαριασμούς, που διατηρούν στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Επιπλέον, θα ενημερώσουν τις ΔΕΚΟ και τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, ότι για τη μη εμπρόθεσμη εξόφληση λογαριασμών της περιοχής, οι ευθύνες θα πρέπει να αναζητηθούν από τα ΕΛΤΑ. Τέλος, όπως λένε, θα καλέσουν τους συνταξιούχους και τους επιδοματούχους του ΟΓΑ να ζητήσουν από τον Οργανισμό την καταβολή των συντάξεων και των επιδομάτων τους σε λογαριασμούς τραπεζών.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει