Εικόνες του παρελθόντος, με κρεβάτια ακόμη και στους διαδρόμους, αντικρίζουν οι επισκέπτες του Νοσοκομείου Άρτας. Η παθολογική και η πνευμονολογική κλινική του νοσοκομείου παρουσιάζουν «έμφραγμα», καθώς έχουν αυξηθεί ραγδαία οι ασθενείς που ταλαιπωρούνται με ιώσεις και χρειάζεται να νοσηλευτούν σε νοσοκομείο. Εκτός από τις διασπορές ασθενών των δύο κλινικών, και κυρίως της παθολογικής, προς άλλες με λιγότερους ασθενείς, έχουν μπει κρεβάτια και στους διαδρόμους κάνοντας ακόμη πιο δύσκολες τις συνθήκες και για τους ασθενείς και για τους εργαζόμενους.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Άρτας Γιώργος Λάμπρος κάνει λόγο για κανονικές κλίνες κι όχι για ράντζα, όμως μικρή σημασία έχει ο τύπος του κρεβατιού, αλλά το αποτέλεσμα.

Γεγονός επίσης είναι πως η παθολογική κλινική του εν λόγω νοσοκομείου έχει προ πολλού δώσει σημάδια εμφράγματος και όχι μόνο σε περιόδους επιδημιών. Μόνιμα νοσηλεύει περιστατικά διασπαρμένα σε όλους τους ορόφους του νοσοκομείου λόγω μη επάρκειας των δικών της κρεβατιών και με αριθμό γιατρών που δεν κολακεύει το δημόσιο ίδρυμα.

Πηγή: www.epiruspost.gr