Ένα σπαρακτικό μήνυμα έστειλε ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής Γρίβα, η οποία έπεσε νεκρή από τα χέρια του πρώην συντρόφου της έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, στον φίλο της κοπέλας – αυτόπτη μάρτυρα των όσων έγιναν.

«Σήμερα που θα την πάω νύφη, μακάρι να μας περίμενες εσύ στα σκαλιά για να σ’ την παραδώσω», του έγραψε μεταξύ άλλων λίγο πριν από την κηδεία της Κυριακής, όπως μετέδωσε το πρωί της Δευτέρας 8/4 η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», ενώ παράλληλα του ζητούσε να είναι δυνατός.

Αναλυτικά το μήνυμα που έστειλε ο πατέρας της Κυριακής στον φίλο της:

«Γεια σου… είμαι ο μπαμπάς της Κικής μας… είναι δύσκολη ημέρα για όλους μας, μα πιο πολύ για μένα… θέλω να είσαι δυνατός και γερός… σήμερα που θα την πάω νύφη, μακάρι να μας περίμενες εσύ στα σκαλιά για να σ’ την παραδώσω… αλλά δυστυχώς δεν μας έκανε το χατίρι η ζωή, όποτε θες, μπορείς να μου μιλήσεις, να είσαι δυνατός».

Παράλληλα, σε δηλώσεις του στην εκπομπή, ο πατέρας τόνισε: «Η δολοφονία της κόρης μου προστίθεται στον κατάλογο των θυμάτων βίας που έχασαν τη ζωή τους, γιατί οι δολοφόνοι τους πίστεψαν ότι είναι κτήμα τους και δεν πρέπει να έχουν ζωή μακριά από αυτούς».

«Στο πρόσωπο της κόρης μου, Κυριακής, αυτή τη στιγμή καθρεφτίζεται το πρόσωπο κάθε βασανισμένης κοπέλας η οποία έχει έρθει αντιμέτωπη με τον δράστη της. Δυστυχώς η μοίρα μού έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι και προσπαθώ αυτή τη στιγμή να ανασυντάξω τις δυνάμεις μου και να παλέψω για τη δικαίωση του παιδιού μου και ταυτόχρονα νιώθω ότι παλεύοντας για τη δικαίωση αυτή θα σωθούν και θα δικαιωθούν χιλιάδες γυναίκες και οι οικογένειές τους θα αποφύγουν τελικά τη δική μου δυστυχία», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ο Σάκης Γρίβας αναφέρθηκε στην απόπειρα αυτοκτονίας του δολοφόνου της κόρης του λέγοντας πως είναι ακόμα ένα κόλπο, όπως αυτό που ψευτοτραυματίστηκε έξω από το φυλάκιο δήθεν…

«Ποιον κοροϊδεύει; Ποιον; Μήπως θέλει τον χρόνο του για να σχεδιάσει την απόδρασή του από τώρα; Γιατί αφήνουν να παίξει αυτός ο δολοφόνος με την αξία της Αστυνομίας, τους γιατρούς και τους δικαστές; Γιατί αμαυρώνει τη μνήμη της κόρης μου; Μήπως θα θρηνήσουμε και κάποιον από αυτούς για να καταφέρει να πέσει στα μαλακά περί του ακαταλόγιστου;», διερωτήθηκε.

«Βοηθήστε με να καταλάβω. Θέλω κάτι τελευταίο, να μιλάνε όλα τα παιδιά, όλα τα κορίτσια, όλες οι γυναίκες στους δικούς τους, να μην τα κρύβουν. Μου βγαίνει θυμός και αρχίζω να απογοητεύομαι. Μιλήστε, μιλήστε, μιλήστε», επεσήμανε ο πατέρας της κοπέλας.