Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» παραμένει ο Μανώλης Μαυρομμάτης, έχοντας όμως βγει από το τεχνητό κώμα. Ο αθλητικογράφος ξύπνησε από την καταστολή, έπειτα από 17 ημέρες, μετά τη φωτιά που ξέσπασε στην οικία του στο Κολωνάκι, ενώ σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει η σύζυγός του.

Ο 83χρονος γνωστός αθλητικογράφος παραμένει στη ΜΕΘ με τραχειοστομία και φυσικά παρακολουθείται στενά από τους γιατρούς.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το πρωί της Τρίτης 5/3 η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA», ο Μανώλης Μαυρομμάτης φαίνεται πως έχει επαφή και είναι πλήρως συνεννοήσιμος, όμως, δεν μπορεί να μιλήσει εξαιτίας της τραχειοστομίας.

Την ίδια στιγμή η σύζυγος του Μανώλη Μαυρομμάτη εξακολουθεί να παραμένει στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» σε δύσκολη κατάσταση χωρίς σημάδια βελτίωσης.

Το χρονικό της φωτιάς στο σπίτι του Μανώλη Μαυρομμάτη

Η φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 5 τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου, στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου της πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Αναγνωστοπούλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ξέσπασε η πυρκαγιά, το ζευγάρι κοιμόταν. Είχαν ξεχάσει σε αναμμένη κουζίνα μια κατσαρόλα, με αποτέλεσμα να προκληθεί η φωτιά.

Για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν αμέσως τρία οχήματα και 12 πυροσβέστες, ενώ σε λίγα μόνο λεπτά έφτασε και το ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» που εφημέρευε.