Υλικά

  • 4 πακέτα μπισκότα τύπου πτι μπερ
  • 125 γραμμάρια κακάο
  • 40 γραμμάρια κονιάκ
  • 500 γραμμάρια βούτυρο λιωμένο
  • 150 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
  • 4 τεμάχια βανίλιες
  • 250 γραμμάρια γάλα εβαπορέ
  • 10 φράουλες
  • σιρόπι σοκολάτας

Εκτέλεση

  1. Ανακατεύουμε σε μία λεκάνη όλα τα υλικά μαζί, προσεκτικά, να μην θρυμματιστούν πολύ τα μπισκότα.
  2. Το ρολάρουμε σε αλουμινόχαρτο και το τοποθετούμε στο ψυγείο για 4-5 ώρες (όχι στην κατάψυξη).
  3. Όταν παγώσει το κόβουμε σε στρογγυλές φέτες και το γαρνίρουμε με σιρόπι σοκολάτας και φράουλες.