Υλικά

  • 500 γραμμάρια φαρφάλες
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 200 γραμμάρια ανθότυρο
  • 5 λωρίδες μπέικον
  • Λίγο μαϊντανό
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

sidagi.gr


Εκτέλεση

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζετε τις φαρφάλες για 10 λεπτά περίπου. Τις στραγγίζετε και ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο για να μην κολλήσουν.

Σ’ ένα τηγάνι, με ελάχιστο λάδι, ρίχνετε το τριμμένο σκόρδο, το μπέικον, τις φαρφάλες, το τριμμένο ανθότυρο, το αλατοπίπερο και μετά αφού ανακατέψετε, σερβίρετε αμέσως.