Υλικά

  • 170 γραμμάρια τόνο σε κονσέρβα
  • 1/2 φλιτζάνι τυρί κρέμα
  • 1/2 φλιτζάνι ρεγκάτο τριμμένο
  • 1/2 κούπα παρμεζάνα τριμμένη
  • 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι στραγγιστό
  • 1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλιά της σούπας μαιντανό ψιλοκομμένο
  • 1/2 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
  • 350γραμμάρια φουντούκι καβουρδισμένο τριμμένο

sidagi.gr


Εκτέλεση

Ανοίγουμε την κονσέρβα τόνου και στραγγίζουμε τον τόνο. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από τα φουντούκια.

Με ένα κουταλάκι παίρνουμε από το μείγμα και πλάθουμε μπαλάκια, τα οποία «ρολάρουμε» στο φουντούκι.

Τα βάζουμε στο ψυγείο τουλάχιστον 2 ώρες πριν τα σερβίρουμε. Μπορούμε να τα συνδυάσουμε με κρακεράκι.