Υλικά

Ο Κωνσταντίνος γεννήθηκε στο Νέο Πύργο Ευβοίας το 1972 όπου και μεγάλωσε. Τη μαγειρική τέχνη την συνάντησε και την αγάπησε πολύ νωρίς. Τον κατέκτησε από την πρώτη στιγμή και σε αυτό βοήθησαν αξιόλογοι chef με τους οποίους έχει συνεργαστεί.

Τη μαγειρική τέχνη τη σπούδασε στη ΣΤΕ Αναβύσσου και συνέχυσε με πολλά σεμινάρια και μετεκπαιδεύσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με εξειδίκευση στο Hygiene, Haccp and ISO 9001and 22000, Food Costing, Menu Planning, Kitchen Organization, New Culinary Techniques, Molecular Gastronomy, ethnic cuisine etc.

Μετά το τέλος των σπουδών του είχε την ευκαιρία να εργασθεί σε μεγάλες Ξενοδοχειακές και επισιτιστικές εταιρίες όπως Mare Blue, Airotel, όμιλος Handris, Helios hotels, Ritz κ.α.

Από το 2002 μέχρι και σήμερα εργάζεται ως executive chef . Eχει εργαστεί ως δάσκαλός μαγειρικής σε ιδιωτικές σχολές. Είναι ο Γ. Γραμματέας της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος. Είναι ο team manager και ο trainer της Ολυμπιακής Ομάδας Μαγειρικής της Ελλάδος.

Έχει βραβευτεί ως ένας από τους καλύτερους chef του κόσμου. Έχει κατακτήσει πολλά μετάλλια σε διαγωνισμούς μαγειρικής στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό και Χάλκινο μετάλλιο στην ολυμπιάδα μαγειρικής.

Η αγαπημένη του κουζίνα είναι η Μεσογειακή, δεν παύει όμως να εκπαιδεύετε και να ασχολείται και με άλλες εθνικές κουζίνες.

Δείτε το πλήρες βιογραφικό από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων
Ε-mail επικοινωνίας: [email protected]