Φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα και φρέσκια μοτσαρέλα είναι ιδανικά συνοδευτικά μιας λαχταριστής μακαρονάδας.

Κλασικές επιλογές δηλαδή που δεν λαθεύουν ποτέ.

Μόνο που η κουζίνα έχει πολύ να κάνει με τη δημιουργικότητα και την ανατρεπτική σκέψη. Κι έτσι κάθε αλλαγή, δοκιμασμένη αλλαγή, δεν μπορεί παρά να είναι καλοδεχούμενη.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα φτιάξετε μια μακαρονάδα με σπανάκι και ντομάτες, δοκιμάστε το κατσικίσιο τυρί.

Αυτό προτείνει ο γνωστός ιταλός σεφ Marc Vetri, λέγοντάς μας πως όταν αναμειγνύεται με τα ζεστά μακαρόνια και λίγο από το νερό που τα βράσαμε, το κατσικίσιο τυρί μετατρέπεται σε μια λαχταριστή, ελαφριά και πλούσια γευστικά σος.

Να το δοκιμάσετε, μας λέει, με μακαρονάδες που έχουν ζαρζαβατικά εντός τους…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.