Το τυρί που δεν θα βάζατε ποτέ στα μακαρόνια και… χάνετε

Οι σεφ ορκίζονται ότι ταιριάζει και ταιριάζει πολύ σε συγκεκριμένες μακαρονάδες


ΣΥΝΤΑΓΕΣΝΕΑ-ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
8:54
08/01/2020
5
loading

Φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα και φρέσκια μοτσαρέλα είναι ιδανικά συνοδευτικά μιας λαχταριστής μακαρονάδας.

Κλασικές επιλογές δηλαδή που δεν λαθεύουν ποτέ.

Μόνο που η κουζίνα έχει πολύ να κάνει με τη δημιουργικότητα και την ανατρεπτική σκέψη. Κι έτσι κάθε αλλαγή, δοκιμασμένη αλλαγή, δεν μπορεί παρά να είναι καλοδεχούμενη.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα φτιάξετε μια μακαρονάδα με σπανάκι και ντομάτες, δοκιμάστε το κατσικίσιο τυρί.

Αυτό προτείνει ο γνωστός ιταλός σεφ Marc Vetri, λέγοντάς μας πως όταν αναμειγνύεται με τα ζεστά μακαρόνια και λίγο από το νερό που τα βράσαμε, το κατσικίσιο τυρί μετατρέπεται σε μια λαχταριστή, ελαφριά και πλούσια γευστικά σος.

Να το δοκιμάσετε, μας λέει, με μακαρονάδες που έχουν ζαρζαβατικά εντός τους…

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
  1. avatar Elxis

    Μας δουλευετε...;;;;

  2. avatar Μαρίναμ

    "Γευστικά",γράφει .Αν θέλει κάποιος να κράξει ...

  3. avatar καλακρασα

    Γευστικιά....
    Όταν ο αρθρογράφος δεν έχει τελειώσει το λύκειο

    1. avatar Μαρίναμ

      "Γευστικά ", γράφει .Αν κάποιος θέλει να κράξει ...

  4. avatar NV

    ΑΜΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΙΤΑΛΟΣ, ΤΟΤΕ RESPECT.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει