Υλικά

Εκτέλεση Λιώνουμε τη σοκολάτα (σε μπεν μαρί) και την ανακατεύουμε με τα δημητριακά και το ψιλοκομμένο πορτοκάλι για 5 λεπτά. Τοποθετούμε το μείγμα ανάμεσα σε δύο κομμάτια λαδόχαρτο και το στρώνουμε με τον πλάστη, δίνοντας του τετράγωνο σχήμα πάχους ενός δάχτυλου. Αφαιρούμε το επάνω λαδόχαρτο και κόβουμε με μαχαίρι σε μακρόστενα κομμάτια, όσο είναι ακόμη μαλακό το μείγμα. Χωρίζουμε τα κομμάτια αφού τα αφήσουμε μισή ώρα να κρυώσουν και σερβίρουμε. Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr