Υλικά

  • 450 γρ. χωριάτικα λουκάνικα
  • 2 κ. σ. λάδι
  • 2 φλ. τσαγιού κίτρινη κολοκύθα σε κύβους
  • 1 φλ. τσαγιού φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 3 με 4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 3 φλ. τσαγιού ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 4 κ. γλ. σάλτσα Worcestershire
  • 1/8 κ. γλ. πιπέρι καγιέν

Εκτέλεση

Βήμα 1
Ζεστάνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι, μαγειρέψτε το λουκάνικο και αφήστε στην άκρη.
Βήμα 2
Όταν κρυώσει αρκετά κόψτε σε κομμάτια και επιστρέψτε το στο τηγάνι.
Βήμα 3
Προσθέστε την κολοκύθα και τα κρεμμύδια και μαγειρέψτε για 3 λεπτά.
Βήμα 4
Ρίξτε και το σκόρδο και μαγειρέψτε για 1 λεπτό ακόμη. Ανακατέψτε τις ντομάτες, τη σάλτσα Worcestershire και το πιπέρι καγιέν και σοτάρετε για λίγο ακόμη.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.