Υλικά

  • 450 γρ. χωριάτικα λουκάνικα
  • 2 κ. σ. λάδι
  • 2 φλ. τσαγιού κίτρινη κολοκύθα σε κύβους
  • 1 φλ. τσαγιού φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 3 με 4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 3 φλ. τσαγιού ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 4 κ. γλ. σάλτσα Worcestershire
  • 1/8 κ. γλ. πιπέρι καγιέν

Εκτέλεση

  1. Ζεστάνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι, μαγειρέψτε το λουκάνικο και αφήστε στην άκρη.
  2. Όταν κρυώσει αρκετά κόψτε σε κομμάτια και επιστρέψτε το στο τηγάνι.
  3. Προσθέστε την κολοκύθα και τα κρεμμύδια και μαγειρέψτε για 3 λεπτά.
  4. Ρίξτε και το σκόρδο και μαγειρέψτε για 1 λεπτό ακόμη. Ανακατέψτε τις ντομάτες, τη σάλτσα Worcestershire και το πιπέρι καγιέν και σοτάρετε για λίγο ακόμη.