Υλικά

  • 3 κ. σ. βούτυρο
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 6 λαχανάκια Βρυξελλών, κομμένα στη μέση
  • 2 κ. σ. παρμεζάνα τριμμένη
  • Αλάτι, φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Λιώστε τη μία κουταλιά της σούπας βούτυρο σε ένα τηγάνι.
Βήμα 2
Ρίξτε το σκόρδο και σοτάρετε για περίπου μισό λεπτό.
Βήμα 3
Προσθέστε 1 ακόμη κουταλιά της σούπας βούτυρο και τα λαχανάκια Βρυξελλών.
Βήμα 4
Καλύψτε και μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσουν, για 4 έως 6 λεπτά.
Βήμα 5
Γυρίστε τα λαχανάκια Βρυξελλών, προσθέστε το υπόλοιπο βούτυρο, σκεπάστε ξανά και μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσουν και από την άλλη πλευρά, για περίπου 3 λεπτά ακόμη.
Βήμα 6
Μεταφέρετε σε ένα πιάτο, πασπαλίστε με παρμεζάνα, αλάτι και μαύρο πιπέρι και απολαύστε.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.