Υλικά

  • 450 γρ. κοτόπουλο
  • 2 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδου λιωμένη
  • 6 κλαδάκια φρέσκο θυμάρι, απογυμνωμένα και ψιλοκομμένα
  • 1 κ. σ. ξύσμα λεμονιού
  • 1/4 φλ. τσαγιού χυμό λεμονιού
  • Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε το ελαιόλαδο με το σκόρδο, το ψιλοκομμένο θυμάρι, το ξύσμα λεμονιού και το χυμό λεμονιού.
Βήμα 2
Αλατοπιπερώστε το κοτόπουλο και τοποθετήστε το στο μείγμα με το ελαιόλαδο.
Βήμα 3
Αφήστε να μαριναριστεί για 10 λεπτά.
Βήμα 4
Ρίξτε ελάχιστο λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία.
Βήμα 5
Μαγειρέψτε το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει ελαφρώς, για περίπου 5 λεπτά από κάθε πλευρά.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.