Είναι ένα από αυτά τα τρικ που έχει υποδείξει και ελέγξει η μαγειρική σοφία και μας το παρουσιάζει η σειρά Good Food του BBC.

Αν σβόλιασε λοιπόν η καστανή ζάχαρη μέσα στη συσκευασία ή το βαζάκι, ανατρέπουμε την κατάσταση με μια φέτα ψωμί.

Τοποθετούμε μια φέτα φρέσκου λευκού ψωμιού (ιδανικά μόνο την ψίχα) στη συσκευασία και θα παρατηρήσουμε ότι οι σβόλοι αποσυντίθενται ξανά σε κόκκους μέσα σε μερικές ώρες.

Για να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, σιγουρευόμαστε ότι έχουμε αποθηκεύσει την καστανή ζάχαρη σε καθαρό και ξηρό μέρος…

TAGS