Υλικά

Όσοι αγαπούν τις αλμυρές γεύσεις, ρίχνουν αλάτι στο ποπ κορν και το απολαμβάνουν βλέποντας μια ταινία. Μόνο που υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος να αποκτήσουν βαθιά γεύση και να μην ξεκολλάς: η σάλτσα σόγιας. Το υγρό αυτό διάλυμα δηλαδή με την πολύ χαρακτηριστική αλμυρή γεύση και το σκούρο καφέ χρώμα, που προσδίδει και γευστικά και οπτικά στο ποπ κορν. Και το μαγικό γίνεται μάλιστα με πολύ απλό τρόπο. Λιώνουμε 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο και μόλις ζεσταθεί, προσθέτουμε 1 κουταλιά σάλτσα σόγιας και ανακατεύουμε καλά. Για ακόμα πιο γρήγορες καταστάσεις, βάζουμε το βούτυρο σε ένα μπολάκι στον φούρνο μικροκυμάτων για 15-20 δευτερόλεπτα. Αφού ανακατέψουμε τη σάλτσα σόγιας, περιχύνουμε το ποκ κορν με το μείγμα. Και ανακατεύουμε απαλά τις νιφάδες. Το τρώμε ζεστό…