Υλικά

Ένα tweet του 2017 συνεχίζει να μαγεύει τον μαγειρικό κόσμο, όσα χρόνια προφανώς κι αν περάσουν. Και τον μαγεύει γιατί το σπαγγέτι είναι το ευκολότερο πράγμα που μπορείς να φτιάξεις στην κουζίνα, κάτι τόσο κοινό που ακόμα και οι αρχάριοι το κάνουν καλά. Κι όμως, η @Daibellaaa μας δείχνει πως τόσο καιρό κάναμε το σούρωμα λάθος! Γιατί να βγάζεις τα μακαρόνια από την κατσαρόλα δηλαδή για να τα σουρώσεις και κατόπιν να τα ξαναβάζεις στο εσωτερικό της, κάνοντας διπλό κόπο; Αυτό υπαινίχθηκε η κοπέλα στο Twitter και τις έβγαλαν το καπέλο ακόμα και επαγγελματίες μάγειρες. Good morning to everyone. Just saw this on Facebook and spazzed. pic.twitter.com/YB8qJ2a1g5 — the benevolent daibella | nycticebus pygmaeus (@Daibellaaa) October 2, 2017 Προσαρμόζεις απλώς το σουρωτήρι στο χείλος της κατσαρόλας και αδειάζεις το νερό στον νεροχύτη. Τα μακαρόνια δεν βγαίνουν ποτέ από την κατσαρόλα, μένοντας μακριά από τον βρόμικο κάποιες φορές νεροχύτη.