Υλικά

Είναι πράγματι ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα στη μαγειρική. Σπας όσο πιο προσεκτικά γίνεται τα αυγά στα μπολ και πάντα ένα τσόφλι θα βρει τον δρόμο του πλάι στους κρόκους. Και μετά παλεύεις να το βγάλεις με τα χέρια, ένα έργο που αποδεικνύεται συνήθως δυσκολότερο απ’ όσο ακούγεται. Κι εδώ όμως υπάρχει απλός τρόπος. Βρέχεις απλώς τα χέρια σου με νερό. Αν βρέξεις τα δάχτυλά σου πριν κάνεις να πιάσεις το τσόφλι από το μπολ, το κομματάκι θα κολλήσει στα δάχτυλα και θα βγει πανεύκολα…