Υλικά
Ο σεφ Ιάσωνας Χαϊκάλης και ο δημοσιογράφος Γιώργος Αλοίμονος παρουσιάζουν το «Ανακαλύψτε το Κρίταμο», ένα χρηστικό συνταγολόγιο που αξιοποιεί τις πολλαπλές επιλογές που προσφέρει το κρίταμο ως υλικό.
Κυκλοφορεί στις 15 Μαρτίου, σε ηλεκτρονική έκδοση και μπορείτε να το προμηθευτείτε από την ηλεκτρονική πλατφόρμα bookoo.gr.
Δεν πρόκειται για ένα ακόμα εγχειρίδιο μαγειρικής, αλλά για μία συλλογική προσπάθεια εραστών της ελληνικής πρώτης ύλης και ειδικότερα του κρίταμου, το οποίο εκτός από super food αποτελεί και μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία.