Υλικά

  • 2 συκωταριές αρνίσιες ή κατσικίσιες με τα γλυκάδια
  • 3 εντεράκια αρνίσια
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • χυμός από 2 λεμόνια
  • ρίγανη
  • ξύδι
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Πλένουμε καλά τα εντεράκια μέσα-έξω. Τα βάζουμε σε λεκάνη με ξύδι και αλάτι τα ξεβγάζουμε και τα ξαναπλένουμε.
  2. Τα βάζουμε σε ένα μπολ με τον χυμό και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
  3. Πλένουμε καλά τις συκωταριές κι τα γλυκάδια και τα κόβουμε σε κομμάτια.
  4. Τα βάζουμε σε ένα μπολ με τα υπόλοιπα υλικά και αφήνουμε στο ψυγείο.
  5. Περνάμε από τη σούβλα τα κομμάτια εναλλάξ και αλατοπιπερώνουμε.
  6. Περνάμε από πάνω τα εντεράκια και τα τυλίγουμε και τα σφίγγουμε καλά πάνω στην άκρη της σούβλας.
  7. Τυλίγουμε σε μια λαδόκολλα καλά και ψήνουμε στο φούρνο στους 200ο βαθμούς για 40 λεπτά.