Υλικά για 6 άτομα

  • 2 συκωταριές αρνίσιες ή κατσικίσιες με τα γλυκάδια
  • 3 εντεράκια αρνίσια
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • χυμός από 2 λεμόνια
  • ρίγανη
  • ξύδι
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Πλένουμε καλά τα εντεράκια μέσα-έξω. Τα βάζουμε σε λεκάνη με ξύδι και αλάτι τα ξεβγάζουμε και τα ξαναπλένουμε.
Βήμα 2
Τα βάζουμε σε ένα μπολ με τον χυμό και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
Βήμα 3
Πλένουμε καλά τις συκωταριές κι τα γλυκάδια και τα κόβουμε σε κομμάτια.
Βήμα 4
Τα βάζουμε σε ένα μπολ με τα υπόλοιπα υλικά και αφήνουμε στο ψυγείο.
Βήμα 5
Περνάμε από τη σούβλα τα κομμάτια εναλλάξ και αλατοπιπερώνουμε.
Βήμα 6
Περνάμε από πάνω τα εντεράκια και τα τυλίγουμε και τα σφίγγουμε καλά πάνω στην άκρη της σούβλας.
Βήμα 7
Τυλίγουμε σε μια λαδόκολλα καλά και ψήνουμε στο φούρνο στους 200ο βαθμούς για 40 λεπτά.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.