Υλικά

  • 400 γρ. στήθος καπνιστής πάπιας κομμένο λεπτά
  • 300 γρ. φασόλια cannellini βρασμένα
  • 8 ντομάτες ώριμες
  • ½ κρεμμύδι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κλωναράκι θυμάρι
  • Φλοίδα από ½ λεμόνι λεπτοτριμμένη
  • 50 γρ. ξύδι
  • 50 γρ. ζάχαρη
  • 100 γρ. φέτα
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση Ξεφλουδίζουμε 4 ντομάτες, τις κόβουμε σε τετραγωνάκια, τις βάζουμε σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε τη ζάχαρη, το ξύσμα λεμονιού και το ξύδι. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.