Υλικά

Εκτέλεση

  1. Ζεσταίνετε μία αντικολλητική γκριλιέρα και ρίχνετε τα κολοκυθάκια κομμένα σε λεπτές λωρίδες.
  2. Λαδώνετε με ένα βουρτσάκι τα κολοκυθάκια και από τις δυο πλευρές και τα ζεσταίνετε σε μέτρια εστία από τις δυο πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα για περίπου 1 λεπτό η κάθε πλευρά.
  3. Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε το τυρί ρικότα μαζί με την ψιλοκομμένη πιπεριά, την κάπαρη και πασπαλίστε με αλάτι και πιπέρι.
  4. Απλώνετε μια κουταλιά του γλυκού σε όλη την επιφάνεια της λωρίδας κολοκυθιού και μετά τυλίγετε σε ρολό. Καρφιτσώνετε με οδοντογλυφίδες και σερβίρετε.