Υλικά για 2-4 άτομα

  • 2 μεσαίου μεγέθους κολοκυθάκια
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 1/4 κουταλάκι του εδάφους μαύρο πιπέρι
  • 1 1/2 ουγκιές τυρί ρικότα σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1/2 ψητό κόκκινη πιπέρια ψιλοκομμένη
  • 2 κουταλάκι του γλυκού κάπαρη

Εκτέλεση

Βήμα 1
Ζεσταίνετε μία αντικολλητική γκριλιέρα και ρίχνετε τα κολοκυθάκια κομμένα σε λεπτές λωρίδες.
Βήμα 2
Λαδώνετε με ένα βουρτσάκι τα κολοκυθάκια και από τις δυο πλευρές και τα ζεσταίνετε σε μέτρια εστία από τις δυο πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα για περίπου 1 λεπτό η κάθε πλευρά.
Βήμα 3
Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε το τυρί ρικότα μαζί με την ψιλοκομμένη πιπεριά, την κάπαρη και πασπαλίστε με αλάτι και πιπέρι.
Βήμα 4
Απλώνετε μια κουταλιά του γλυκού σε όλη την επιφάνεια της λωρίδας κολοκυθιού και μετά τυλίγετε σε ρολό. Καρφιτσώνετε με οδοντογλυφίδες και σερβίρετε.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.