Υλικά
- 600 γραμμάρια λευκή σοκολάτα ψιλοκομμένη
 - ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 35 % λιπαρά
 - 1 λεμόνι (θα χρησιμοποιήσουμε το ξύσμα τους)
 - 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
 - Ζάχαρη άχνη ή κρυσταλλική
 
Εκτέλεση
- Ψιλοκόβουμε τη λευκή σοκολάτα και τη βάζουμε σε μπεν μαρί να λιώσει. Προσθέτουμε 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο, ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος και το ξύσμα των λάιμ και ανακατεύουμε καλά.
 - Στη συνέχεια βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο και το αφήνουμε για 3-4 ώρες ώστε να σφίξει. Στο χρόνο αυτό,το βγάζουμε από το ψυγείο και πλάθοντας κομμάτια από το μείγμα,σχηματοποιούμε τα τρουφάκια.
 - Με αυτά τα υλικά φτιάχνουμε 50 τρουφάκια. Τα περνάμε από την ζάχαρη.
 - Βάζουμε τα τρουφάκια στο ψυγείο για σφίξουν. Πρέπει να μείνουν το λιγότερο 20 λεπτά στο ψυγείο πριν τα σερβίρουμε.