Υλικά
- 2 φλ. τσαγιού κρύα σπαγγέτι που περίσσεψαν
 - 3 μεγάλα αυγά, χτυπημένα
 - Αλάτι
 - Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
 - 2 κ. σ. ανάλατο βούτυρο
 - 1 κ. σ. φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
 
Εκτέλεση
- Σε ένα μεσαίου μεγέθους μπολ, ανακατέψτε τα μακαρόνια και τα αυγά. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι.
 - Σε μέτρια φωτιά, ζεστάνετε το βούτυρο σε ένα τηγάνι. Προσθέστε το μείγμα με τα σπαγγέτι, απλώνοντας τα ζυμαρικά ομοιόμορφα σε όλο το τηγάνι.
 - Μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσουν, περίπου 8 λεπτά.
 - Αναποδογυρίστε προσεκτικά τα ζυμαρικά σε ένα πιάτο.
 - Ξαναρίξτε τα μακαρόνια στο τηγάνι για να μαγειρευτούν και από την άλλη πλευρά, περίπου 6 λεπτά.
 - Αναποδογυρίστε τα σε ένα πιάτο και γαρνίρετε με μαϊντανό.
 - Κόψτε σε τριγωνικά κομμάτια, σερβίρετε και απολαύστε!