Υλικά

  • 3 αυγά
  • 210 γρ. αλεύρι
  • 1 κ. σ. μπέικιν πάουντερ
  • 1/2 φλ. τσαγιού γάλα
  • 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • Πιπέρι
  • 220 γρ. φέτα
  • 60 γρ. μαύρες ελιές σε ροδέλες

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και λαδώστε ελαφρώς μια φόρμα για κέικ.
  2. Ανακατέψτε τα αυγά με το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ. Προσθέστε σταδιακά το γάλα και στη συνέχεια το ελαιόλαδο, ανακατεύοντας καλά.
  3. Προσθέστε το πιπέρι, τη φέτα και τις μαύρες ελιές και ανακατέψτε ξανά.
  4. Ρίξτε το μείγμα στη φόρμα για κέικ και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο, για 40 έως 45 λεπτά.