Ο Menno Lammerts van Bueren είναι ο νέος διευθυντής marketing της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, υπεύθυνος για να βελτιστοποιήσει και να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο μαρκών, να παρέχει μια σαφή, συνεπή και αποτελεσματική κατεύθυνση για βιώσιμη κερδοφόρα ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου, καθώς και να ενισχύσει περαιτέρω τις δυνατότητες της ομάδας marketing. Ο νέος διευθυντής marketing θα αναφέρεται στο διευθύνοντα σύμβουλο, κ. Ζωούλλη Μηνά.

Ο Menno Lammerts van Bueren εντάσσεται στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία προερχόμενος από την εταιρία Al Ahram Beverages στην Αίγυπτο, μέλος του ομίλου Heineken, όπου κατείχε επίσης τη θέση του διευθυντή marketing. Μέσα από τον τελευταίο του ρόλο, εφάρμοσε και ανέπτυξε με επιτυχία μια μακροπρόθεσμη και ισχυρή στρατηγική marketing και χαρτοφυλακίου, η οποία αύξησε σημαντικά το premium χαρτοφυλάκιο με τη μάρκα Heineken, αλλά και άλλες μάρκες και κατηγορίες.

Ο νέος διευθυντής marketing της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας εντάχθηκε στη Heineken το 1998, όπου ξεκίνησε στη Heineken Export ως marketing information manager και συνέχισε ως area export manager. Το 2002 μετακινήθηκε στη Vrumona ως brand manager. Στη συνέχεια, το 2006 έγινε μέλος της Bralima στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό ως Marketing Manager, πριν μεταφερθεί στο la Réunion τον Απρίλιο του 2009 ως commercial manager στη Brasseries de Bourbon.

Ο Menno Lammerts van Bueren διαδέχεται τον Alexander Koch, ο οποίος συμπληρώνοντας περισσότερα από τρία χρόνια συνεργασίας με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία, αναλαμβάνει τη θέση του Business Development Project Manager στην περιοχή της Αφρικής και Μέσης Ανατολής.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, Ζωούλλης Μηνά δήλωσε σχετικά: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Alexander Koch για τη συνεισφορά του στην αναδιοργάνωση και διεύρυνση του εταιρικού χαρτοφυλακίου, αλλά και στο σημαντικό ρόλο του στην ανάπτυξη καινοτομιών, όπως η Amstel Radler, η Amstel Free και η ΑΛΦΑ Weiss, που συνέβαλαν στην ανάπτυξη της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας και της ελληνικής αγοράς μπίρας γενικότερα. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στις προκλήσεις των καινούργιων καθηκόντων του και παράλληλα, και καλωσορίζουμε τον Menno Lammerts van Bueren, στον οποίο ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο του ρόλο».