Η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της φετινής διοργάνωσης των European Business Awards sponsored by RSM 2014/2015 ανέδειξε την Ολυμπιακή Ζυθοποιία, μεταξύ άλλων, ως «National Champion» της χώρας μας, στην κατηγορία «The Business of the Year with Turnover € 26-150 million».

Η διάκριση αυτή δίνει το «εισιτήριο» στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, από την οποία θα αναδειχθούν οι 100 κορυφαίες επιχειρήσεις της Ευρώπης, στις οποίες θα απονεμηθεί ο τιμητικός τίτλος «Ruban d’Honneur».

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, διανύοντας μόλις τον 5ο χρόνο επιχειρηματικής λειτουργίας, υλοποιεί με σταθερά βήματα το επενδυτικό της πλάνο, με διαρκώς σταθερή αναπτυξιακή πορεία. Κατέχει ήδη την τρίτη θέση στην εγχώρια αγορά μπύρας, με προϊόντα που διακρίνονται για τα ποιοτικά και γευστικά τους χαρακτηριστικά και με τη FIX Hellas να αποτελεί σήμερα το 1ο ελληνικό σήμα μπύρας και το 3ο brand σε πωλήσεις στην ελληνική αγορά.

Ο θεσμός των European Business Awards αναγνωρίζει, αναδεικνύει και επιβραβεύει την πρόοδο ευρωπαϊκών επιχειρήσεων, που χαρακτηρίζονται για την καινοτομία, την εμπορική τους επιτυχία και τη συνεισφορά τους στην οικονομία και την κοινωνία. H κριτική επιτροπή που αποτελείται από διακεκριμένες προσωπικότητες της επιχειρηματικής, πολιτικής και ακαδημαϊκής κοινότητας της Ευρώπης, επέλεξε 60 εταιρείες από την Ελλάδα, σε σύνολο 24.000 συμμετοχών από 33 ευρωπαϊκές χώρες, γεγονός που τοποθετεί τη χώρα μας στην 3η θέση της συνολικής κατάταξης των ευρωπαϊκών χωρών, οι εταιρείες των οποίων έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό.