Η νεανική επιχειρηματικότητα δίνει «πνοή» στην Αθήνα

Η νέα έκδοση του βρετανικού Conde Nast Traveller παρουσιάζει εκτενές αφιέρωμα


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
14:33
03/09/2014
Η νεανική επιχειρηματικότητα δίνει «πνοή» στην Αθήνα
loading

Το νέο κύμα νεανικής επιχειρηματικότητας που δραστηριοποιείται δυναμικά να επαναφέρει τους επισκέπτες στο κέντρο της Αθήνας, φιλοξενεί η νέα έκδοση του βρετανικού Conde Nast Traveller, παρουσιάζοντας τις παλιές και μαστιζόμενες από την οικονομική κρίση γειτονιές της πρωτεύουσας, που αναβιώνουν ξανά με διαφορετική... «πνοή»!
 
Μικρά δρομάκια και πλατείες, σε απόσταση αναπνοής από την Ακρόπολη και το ιστορικό κέντρο, γίνονται τα στέκια μιας νέας γενιάς επιχειρηματικότητας, που αναζωογονούν και πάλι την τοπική σκηνή.

Όπως επισημαίνει μέσα από τις σελίδες του, οι αναταραχές στο κέντρο της Αθήνας αποτέλεσαν πλήγμα για την επισκεψιμότητα των τουριστών στην πόλη. Ωστόσο, η Ελλάδα κάνει βήματα ανάκαμψης, με «πρωταγωνιστές» τους Αθηναίους που στηρίζουν  την αναβίωση της πρωτεύουσας.
 

Η επιχειρηματικότητα ανθίζει και πάλι, υπό διαφορετικό πρίσμα από αυτό που μπορεί να έχουμε συνηθίσει, με επίκεντρο τον πολιτισμό, την τέχνη, τα κοινωνικά, και πάντα κοντά στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Μεταξύ άλλων, στο αφιέρωμα φιγουράρουν νέα πολιτιστικά κέντρα και ξενοδοχεία καθώς και το πολύαναμενόμενο νέο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης και το υπό κατασκευή Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
 
Να σημειωθεί πως το αφιέρωμα του Conde Nast Traveller, που υλοποιήθηκε με την υποστήριξη της Marketing Greece, αποτελεί μέρος μιας σειράς στοχευμένων ενεργειών προώθησης του εγχώριου τουριστικού προϊόντος, στους ταξιδιώτες παγκοσμίως.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει