Νέα καταστήματα JYSK – Διευρύνει το δίκτυό της στην ελληνική αγορά η εταιρεία

Αντίστροφη μέτρηση για τα εγκαίνια σε Γλυφάδα και Ηράκλειο Κρήτης


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
14:17
24/08/2020
Νέα καταστήματα JYSK - Διευρύνει το δίκτυό της στην ελληνική αγορά η εταιρεία
1
loading

Τους επόμενους σταθμούς του πλάνου ανάπτυξης της JYSK αποτελούν η Γλυφάδα και το Ηράκλειο Κρήτης καθώς με τα εγκαίνια των δύο νέων καταστημάτων, η δανέζικη αλυσίδα που πρεσβεύει το σκανδιναβικό design στα είδη σπιτιού και ύπνου, φτάνει πλέον τα 38 καταστήματα στην Ελλάδα.

Η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015 και ακολούθησαν πολλά ακόμα καταστήματα σε όλη τη χώρα.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η είσοδος της JYSK στην ελληνική αγορά αλλά και η επέκτασή της είναι το αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης που έδειξε ο ιδρυτής της, Lars Larsen, στην Ελλάδα και στις προοπτικές ανάπτυξης της χώρας μας.

Η διοίκηση της εταιρείας υλοποιεί με σταθερότητα τη δέσμευση του κ. Larsen για 40 καταστήματα JYSK στην Ελλάδα στα πέντε πρώτα χρόνια λειτουργίας της, όπως ο ίδιος είχε ανακοινώσει στον Τύπο με την ευκαιρία των εγκαινίων του πρώτου καταστήματος στην Αθήνα.

Ο Sandor Szimeiszter, Country Manager JYSK Ελλάδας και Ουγγαρίας αναφέρει όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων: «Με τα δύο νέα καταστήματα η JYSK ενισχύει την παρουσία της στην Ελλάδα και πλέον είμαστε πολύ κοντά στο στόχο των 40 καταστημάτων στην πενταετία.

Στη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων βελτιώνουμε διαρκώς τις διαδικασίες και τον τρόπο λειτουργίας μας για να προσφέρουμε στους πελάτες μας καλύτερη εξυπηρέτηση αλλά και για να βελτιώσουμε τα οικονομικά μας αποτελέσματα.

Την ίδια στιγμή δουλεύουμε εντατικά για την προετοιμασία και άλλων νέων καταστημάτων τόσο στην Αθήνα όσο και στην επαρχία. Σύντομα ένας νέος κύκλος επέκτασης θα ανοίξει καθώς στόχος μας για τη δεύτερη πενταετία είναι να φτάσουμε σε όλους τους μεγάλους δήμους και πόλεις της Ελλάδας».

Με βάση τα παραπάνω η εταιρεία βρίσκεται διαρκώς σε αναζήτηση των κατάλληλων σημείων για να φιλοξενήσουν ένα κατάστημα JYSK. Στη Γλυφάδα, αυτό το σημείο έχει βρεθεί, στη Λ. Βουλιαγμένης 111, ενώ στο Ηράκλειο Κρήτης το νέο κατάστημα JYSK θα ανοίξει στη συμβολή των οδών Παπαναστασίου και Νεφέλης.

Στόχος της JYSK είναι οι πελάτες της να απολαμβάνουν κάθε εβδομάδα εξαιρετικές προσφορές, αξιόπιστη ποιότητα, ευκολία στις αγορές και ανταγωνιστική εξυπηρέτηση μέσα από το κατάστημα, το e-shop JYSK.gr αλλά και την υπηρεσία Click & Collect.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Πριν 2 μήνες που

    Επισκέφτηκα το jysk του ελληνικού,νόμισα ότι βρίσκουμε σε κινέζικο μαγαζί του κέντρου της Αθήνας.Ποιο δανέζικο και παραμύθια της Χαλιμάς.Ολα τα προϊόντα που πουλάει είναι made in china.Ουτε ένα προϊόν δεν έχει made in Denmark.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει