Η BARNES International Realty πραγματοποίησε τα εγκαίνια των γραφείων της στην Αθήνα. Με ιστορία μεγαλύτερη των 20 χρόνων και παρουσία σε περισσότερες από 60 πόλεις του κόσμου, η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στο χώρο του luxury real estate. Το δίκτυο της BARNES αποτελείται από 85 γραφεία παγκοσμίως και διαχειρίζεται περισσότερα από 36.000 ακίνητα προς πώληση. Το 2017, ο παγκόσμιος τζίρος της σε προμήθειες ανήλθε στα 140 εκ. ευρώ, ενώ η αξία των αγορών που πραγματοποίησε άγγιξαν τα 4.2 δις ευρώ. Ανήκει στις 5 μεγαλύτερες επιχειρήσεις luxury real estate παγκοσμίως. BARNES_picture-2 Η BARNES Greece αποτελείται από μία ομάδα συνεργατών με ισχυρή παρουσία στον κλάδο του real estate, με στόχο τη διαχείριση ενός μεγάλου χαρτοφυλακίου ακινήτων σε όλη την Ελλάδα και σε μοναδικούς προορισμούς του εξωτερικού. Με πολυετή εμπειρία στην αγορά ακινήτων, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της BARNES Greece και Ιδιοκτήτρια της Real Est8 Κατερίνα Μητσοτάκη και οι συνεργάτες της, επεκτείνουν τη δραστηριότητά τους στοχεύοντας στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών γύρω από τη διαχείριση και εκμετάλλευση μοναδικών ακινήτων. Η μοναδικότητα και η αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών της BARNES βασίζεται σε συγκεκριμένα λειτουργικά χαρακτηριστικά της. Μεταξύ άλλων:

  • Τα γραφεία του δικτύου διατηρούν εξαιρετικά στενή συνεργασία μεταξύ τους.
  • Η εταιρεία φροντίζει να έχει παρουσία εκεί που το πελατολόγιό της ζει, ταξιδεύει ή επενδύει.
  • Στις περιπτώσεις που οι πελάτες της εταιρείας επιθυμούν ακίνητο στο εξωτερικό, το επιτελείο της BARNES αναλαμβάνει την επικοινωνία με το αντίστοιχο γραφείο του δικτύου, καθώς και τη μετάβαση και εξυπηρέτησή τους στον προορισμό. Εάν κριθεί απαραίτητο, συνοδεύει τους πελάτες της, διασφαλίζοντας την ικανοποίηση των αναγκών τους.
  • Η εταιρεία παρέχει full service στους πελάτες της, αναλαμβάνοντας εξολοκλήρου τη διαδικασία από την εύρεση και αναδιαμόρφωση του ακινήτου, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη, έως και την ολοκλήρωση της μεταβίβασης του ακινήτου.
  • Οι συνεργάτες της BARNES International διαθέτουν σημαντική εμπειρία και εξαιρετική γνώση του luxury real estate market.
  • Η εταιρεία αξιοποιεί την Επικοινωνία, η οποία αποτελεί βασικό παράγοντα στη λειτουργία της.
  • Η BARNES International αναπτύσσει και παρέχει εξειδικευμένες λύσεις απολύτως προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις κάθε πελάτη.

Τα εγκαίνια των γραφείων της Αθήνας πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της BARNES International Realty, Thibault de Saint Vincent, ο International Development Director, Guillaume de Villiers και η Διευθύνουσα Σύμβουλος της BARNES Greece, Κατερίνα Μητσοτάκη. BARNES_picture-3 «Η παρουσία μας στην Αθήνα δείχνει την έμφαση που δίνει το δίκτυο στην ελληνική luxury real estate αγορά. Είμαστε βέβαιοι ότι η εμπειρία μας και η ποιότητα των υπηρεσιών μας θα δώσουν προστιθέμενη αξία στους πελάτες-συνεργάτες μας. Ακόμα, η BARNES Greece αποτελείται από μία πολύ δυνατή ομάδα με επικεφαλής την κα Μητσοτάκη, η οποία διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο και όραμα» δήλωσε ο Thibault de Saint Vincent. «Με την τεχνογνωσία και την εμπειρία ενός ομίλου με ισχυρή φήμη παγκοσμίως, η BARNES Greece θα προσφέρει στο πελατολόγιό της ασύγκριτη ποιότητα υπηρεσιών. Ακόμα, υπάρχει άνοδος στην ελληνική αγορά και το ενδιαφέρον των επενδυτών είναι αυξημένο. Είναι στο χέρι μας να τους πείσουμε» επεσήμανε από την πλευρά της η κα. Μητσοτάκη. BARNES_logo Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο: barnes-greece.com