Πρόσκληση στον Μπαράκ Ομπάμα να επισκεφθεί εκ νέου την Ελλάδα ως κεντρικός ομιλητής σε επιχειρηματικό φόρουμ που θα διοργανώσει το Σεπτέμβριο του 2017 το ΕΒΕΑ, απεύθυνε ο Πρόεδρος της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος κατά τη χθεσινή συνάντηση που είχαν στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε χθες προς τιμήν του στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο κ. Μίχαλος είχε την ευκαιρία για μια ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Αμερικανό Πρόεδρο, εστιάζοντας στην αναγκαία στήριξη που πρέπει να συνεχίσει να παρέχει προς τη χώρα μας όσο παραμένει ακόμη πρόεδρος, αλλά και μετά την ολοκλήρωση της θητείας του, για την προώθηση των δίκαιων ελληνικών αιτημάτων σχετικά με την ελάφρυνση του χρέους που θα δώσει τη δυνατότητα στη χώρα μας να προχωρήσει με γρηγορότερα βήματα για την έξοδο από την κρίση.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ είχε συνομιλίες και με Αμερικανούς Αξιωματούχους που συνόδευαν τον κ. Ομπάμα, όπου διαπιστώθηκε η πρόθεσή τους για στενότερη επιχειρηματική συνεργασία και υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων.