Στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, πολύ κοντά από το ξενοδοχείο «Hilton» στο ρεύμα προς Σύνταγμα, την περασμένη Παρασκευή ένας πεζός τρέχοντας παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη.

Το αποτέλεσμα; Ανέκοψε την πορεία των οχημάτων που επρόκειτο να ξεκινήσουν και κατευθυνόμενος στην άλλη πλευρά της διάβασης, συγκρούστηκε με μία μαύρη μηχανή τύπου Honda Hornet 600. Τραυματίστηκε στο γόνατο ενώ προκάλεσε την πτώση μου (αφού εγώ είμαι ο οδηγός της μηχανής) στο οδόστρωμα.

«Κάνω έκκληση σε όποιον άνθρωπο βρισκόταν στη διάβαση ή σε όποιον οδηγό βρισκόταν στο φανάρι και είδε το συμβάν να επικοινωνήσει μαζί μου προκειμένου να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Ξέρουμε ότι η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω απ’ όλα και πως ο πεζός έχει άμεση προτεραιότητα. Όμως όταν είναι υπαίτιος ατυχήματος και προκαλεί ατύχημα μη μπορώντας ο οδηγός να αντιδράσει πρέπει και σε αυτήν την περίπτωση να αποδοθεί δικαιοσύνη. Γνωρίζω ότι οι νόμοι μας και πόσο μάλλον ο ΚΟΚ μας έχει αρκετές ελλείψεις και δυστυχώς ο οδηγός είναι πάντα ο υπόλογος.

Αναζητώ τον τραυματία και υπαίτιο απ’ την Παρασκευή τηλεφωνικά, καθώς μόνο όνομα και τηλέφωνο μου έδωσε και δυστυχώς αποφεύγει να μου μιλήσει. Μηνύματα και κλήσεις μου δεν απαντάει και αυτή τη στιγμή εγώ βρίσκομαι χρεωμένος όλη τη ζημιά της μηχανής μου, αντιμετωπίζω πρόβλημα με την μετάβαση στη δουλειά μου καθώς δεν χρησιμοποιώ συγκοινωνίες και προσπαθώ να εγκλιματιστώ με αυτές. Έμαθα ότι έκανε αρθροσκόπηση και είναι καλά και επίσης ότι βρίσκεται στο σπίτι του.

Θέλω να βρεθεί κάποιος μάρτυρας αν τυχόν διαβάσει αυτό το κείμενο διότι δεν σκοπεύω να είμαι άλλο ένα θύμα του ΚΟΚ και σε περίπτωση που πάω δικαστικά, εάν δεν καταφέρω να βρω τον πεζό ή αν δεν παραδεχτεί την ενοχή του, να υπάρχει ένας άνθρωπος που θα δικαιώσει την προσπάθεια μου για να βρω το δίκιο μου

Παρακαλώ όποιος είδε κάτι και θέλει να βοηθήσει ας επικοινωνήσει επώνυμα στο email [email protected] για να έρθω σε επαφή μαζί του. Ευχαριστώ».