Σκύλος πάλεψε με… καρχαρία για να σώσει το αφεντικό του

Το ψάρι δάγκωσε τον ψαρά και ο σκύλος του το ψάρι


ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
13:53
20/08/2019
Σκύλος πάλεψε με… καρχαρία για να σώσει το αφεντικό του
5
loading

Πολλές ιστορίες αφοσίωσης κυκλοφορούν εκεί έξω για τα αγαπημένα μας κατοικίδια και όσα έχουν κάνει κατά καιρούς για να ξελασπώσουν τους ιδιοκτήτες τους.

Εδώ έχουμε όμως μία βγαλμένη λες από ταινία! Για τον Darby το πιτ μπουλ ο λόγος, ο οποίος διακινδύνευσε τη ζωή του για να σώσει τον ψαρά ιδιοκτήτη του από καρχαρία στην Καλιφόρνια!

Όπως μεταδίδει το NBC, ο James White ψάρευε στον κόλπο Bodega της Καλιφόρνια όταν κάτι μεγάλο τσίμπησε στο αγκίστρι του. Αφού πάλεψε με την πετονιά για κάνα 10λεπτο, έβγαλε τελικά στην αμμουδιά έναν επταβράγχιο καρχαρία 1,8 μέτρων.

Ο ψαράς προσπάθησε να απαγκιστρώσει το θηρίο, μόνο που αυτό αποφάσισε να παλέψει για τη ζωή του, έχοντας λες άλλη μια μάχη να δώσει. Βύθισε λοιπόν τα δόντια του στο πόδι του White και δεν έλεγε να το αφήσει.

«Αμέσως, υπήρχε αίμα παντού, το πρώτο δάγκωμα μού τρύπησε την αρτηρία», δήλωσε ο ψαράς στο NBC. Κι εδώ είναι που μπαίνει στην ιστορία μας ο Darby των 45 κιλών, που περίμενε στο αμάξι του James όταν άκουσε τις φωνές. Πήδηξε λοιπόν από το ανοιχτό παράθυρο, έφτασε στη στιγμή και δάγκωσε τον καρχαρία στα βράγχια.

«Εγώ του έλεγα ‘‘όχι, κάνε πίσω’’, εκείνος όμως άλλαξε θέση και τον άρπαξε τώρα από την ουρά. Κυριολεκτικά τον έκανε ό,τι ήθελε, κι έτσι άφησε το πόδι μου». Ο σκύλος άφησε τον καρχαρία κάποια στιγμή και ο ψαράς τον ξανάριξε στη θάλασσα.

«Αν δεν ήταν εκεί, τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα. Είναι μέρος της οικογένειας από την πρώτη μέρα. Τώρα όμως λίγο περισσότερο», είπε ο James…

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar Καλά να πάθεις

  και κρίμα για τον καρχαρία. Κι εσένα και το σκύλο σου έπρεπε να σας κάνει κομμάτια

  1. avatar ΕΡT

   Έλεος ρε [...] ο ψαράς σε ενόχλησε;

  2. avatar Για σένα Κριμα

   Σε ενόχλησε ο ψαρας. Ολοι αυτοί που σφάζουν κατά χιλιάδες τους καρχαρίες για το πτερύγιο τους?

   1. avatar Τα ίδια

    ισχύουν και γι αυτούς. Με ενόχλησε ναι, αφού είδε ότι είναι καρχαρίας έπρεπε να κόψει πετονιά όχι να τον βγάλει έξω για να καμαρώνει ο καφρος

    1. avatar K x

     Αν ήταν άλλο ψάρι δηλαδή?

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει